towear.eu foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Politica de Returnare

Spre deosebire de alte site-uri concurente, care au o politica de returnare stufoasa, la towear.eu returnarile sunt extrem de simple. 

Daca nu sunteti 100% satisfacut(a) de comanda dumneavoastra, puteti pur si simplu sa o returnati in termen de 30 zile de la data la care ati plasat-o. Costurile de retur sunt suportate de dumneavoastra. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajele originale, cu toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme de deteriorare purtare sau uzura.

Puteti returna o comanda prin serviciul de curierat contractat de noi, cel prin care vi s-a livrat comanda, contra unei taxe de numai 14.99 lei (TVA inclus). 

Dupa ce vom primi si inspecta returul trimis de dumneavoastra (de obicei in max. 24 de ore de la receptie), vom autoriza rambursarea banilor in urmatoarele 1-3 zile lucratoare (maxim 14 de zile calendaristice in cazuri exceptionale). Daca ati platit cu numerar sau ramburs si detineti un cont bancar, vom transfera in contul dumneavoastra contravaloarea comenzii returnate. Daca ati platit folosind cardul, vi se va returna contravaloarea comenzii inapoi pe card. Daca nu detineti un cont bancar si ati platit ramburs, rambursarea banilor se va face prin mandat postal. Atentie, in acest ultim caz, taxa de mandat postal va fi oprita din banii retrunati.

spacer
Website detinut de Brander Promo & Advertising S.R.L., CIF: RO23648908, Reg.Com: J23/4227/2020