towear.eu foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Garantia produselor

Conditii generale de acordare a garantiei:
S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L (denumita in cele ce urmeaza towear.eu), in calitate de vanzator al produselor, asigura garantia produselor achizitionate de dumneavoastra.
Va rugam sa luati la cunostinta dispozitiile prezentului Certificat de Garantie si sa pastrati factura de achizitie, pentru eventuale reclamatii privind lipsa de conformitate a produsului. Pentru orice reclamatie, va rugam sa ne trimiteti o sesizare in scris.
Informatiile si pictogramele privind compozitia si instructiunile de curatare si intretinere a produselor, se gasesc fie pe eticheta interioara a produselor, fie pe eticheta din carton atasata acestora, fie in descrie-rea produselor din pagina dedicata, pe http://towear.eu. Acestea sunt specifice fiecarui tip de produs.
Va rugam sa consultati semnificatia pictogramelor, pentru a identifica modalitatile de intretinere/curatare specifice fiecarui tip de produs. in conditii normale de utilizare, produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricatie pe o perioada egala cu durata medie de utilizare.
Pentru acordarea garantiei va rugam sa consultati si sa respectati instructiunile de curatare si intretinere specifice fiecarui produs.
Garantia devine inaplicabila si towear.eu nu poate fi facuta raspunzatoare de niciun fel de defect ce poate aparea datorita:
  -procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui pro-dus, indicate conform celor de mai sus;
  -depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate;
  -decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura;
  -deteriorarii;
  -repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate;
  -uzurii normale a produsului;
  -utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decât cele pentru care produ-sul a fost proiectat.
Garantia comerciala:
towear.eu asigura pentru produsele vândute din categoriile imbracaminte o garantie comerciala de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la data cumpararii produselor, pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.
in cazul neconformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita towear.eu repararea produ-sului, inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului. in cazul unei reclamatii, towear.eu poate repara produsul, inlocui cu unul identic sau, daca acesta nu este disponibil in stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea platii sau restituirii unei diferente de pret.
Daca towear.eu constata ca produsul nu poate fi reparat, va proceda la inlocuirea acestuia. in cazul in care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, towear.eu va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza.
Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta towear.eu lipsa de conformitate a produsului.
Deteriorarile produselor, cum ar fi, de exemplu: zgârieturile, petele, rupturile care nu au fost aduse la cunostinta towear.eu in momentul receptionarii produsului de catre consumator, in vederea acordarii garantiei, nu sunt acoperite de garantie. Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garantiei.
Atentie! Nu taiati eticheta interioara a produselor!
Lipsa etichetei interioare duce automat la pierderea garantiei.
Nu se accepta returul produselor de lenjerie intima!
Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articolele de imbracaminte (din alte materiale decât piele):
Produsul se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. in vederea spala-rii produsului se vor utiliza numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia EU privind siguranta utilizarii acestor produse. Nu folositi pentru spalarea sau curatarea articolelor produse de curatat industriale, acestea putând deteriora ireversibil calitatea materialului.
Va rugam sa respectati recomandarile referitoare la temperatura de pe eticheta. Nu uscati produsul prin expunerea la surse de directe de caldura (radiatoare electrice, aragazuri, etc). Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei.
Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforari sau orice actiuni fizice de natura sa produca deteriorarea acestuia. in cazul in care apelati la servicii specializate de curatatorie si/sau spalatorie pentru intretinerea produsului, towear.eu nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de defectele care pot aparea in urma procesului de curatare si/sau spalare.
 


spacer
Website detinut de Brander Promo & Advertising S.R.L., CIF: RO23648908, Reg.Com: J23/4227/2020