towear.eu foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pentru articolele towear folosim produse marca Stedman si StanleyStella, care realizeaza haine premium intr-un mod responsabil si durabil. Tesaturile sunt realizate din bumbac 100% organic sau amestecuri de bumbac si materiale reciclate, imprimate cu grija in atelierul nostru prin tehnologia de imprimare  DTG (direct to garment).

Cerneala Epson UltraChrome DG imprima direct pe bumbac si ofera o gama cromatica larga. De asemenea, imprima cu usurinta pe materiale inchise la culoare, cerneala alba fiind extrem de rezistenta. Cerneala avand  o certificare ECO PASSPORT1 de la OEKO-TEX®

 
ECO PASSPORT by OEKO-TEX® este un sistem prin care furnizorii de produse chimice pentru textile demonstreaza ca produsele lor pot fi utilizate in productia durabila de textile. Cerneala Epson UltraChrome DG si tratarea prealabila sunt certificate prin Eco Passport. Acesta este un standard international de siguranta in industria textilelor. Este certificata ca fiind sigura pentru adulti si copii, inclusiv nou-nascuti.

 
  
spacer
Website detinut de Brander Promo & Advertising S.R.L., CIF: RO23648908, Reg.Com: J23/4227/2020